Skip to main content
[rev_slider slidertitle=”Multaakotiin Slider” alias=”multaakotiin-slider”]

TOIMITUSEHDOT

Maamark Oy:n ja Multaakotiin.com -verkkosivuston tilaus- ja toimitusehdot.

Hinnasto

Tuotteiden tarkemmat hinnat tuotesivuilla. Kaikki tuotteemme sisältävät arvonlisäveron 24%. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Yksittäisten säkkien toimituskulu 37 €, tilatessasi 4 säkkiä tai enemmän saat ilmaisen toimituksen.

Toimitus

Toimitus 1-5 arkipäivässä tilauksen saapumisesta ja/tai maksun vastaanottamisesta (pois lukien mahdolliset toimittajasta riippumattomat syyt).
Toimitamme noin 50 kilometrin säteellä Helsingistä, toimitusalueet Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Sipoo (osittain) ja eteläinen Tuusula.

YKSI TOIMITUSPAIKKA PER TILAUS!

Asiakkaan ei tarvitse olla paikalla toimitusaikana, mutta asiakkaan vastuulla on ilmoittaa oikea, tarkka osoite ja merkitä purkupaikka selkeästi, huomioiden kuorma-auton paino ja esteetön pääsy pihaan. Säkit on mahdollista nostaa n. 9 metrin päähän kuorma-autosta.

Mikäli haluat tilata suurempia määriä maa-aineksiatoimitusalueemme ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@multaakotiin.com.

Tilaustietojen käsittely

Tilaaja-asiakkaiden tulee hyväksyä tilauksen yhteydessä asiakastietojensa tallennus tilauksen vastaanottamisen ja toimituksenonnistumiseksi.

Maksuehdot

Tuotteet maksetaan tilausta tehdessä etukäteen, joko suoraan verkkokaupassa tai erikseen sovittaessa laskulla (taloyhtiöt). Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes kauppasumma on kokonaan maksettu.

Maksutavat

Maksupalveluntarjoajana verkkokaupassa toimii Paytrail Oyj (2122839-7).
Laskutus – ja yritysasiakkaat voivat pyytää laskutusoikeutta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@multaakotiin.com. Laskutusasiakkailta tarkistamme luottotiedot. Laskutuslisä paperilaskulle 5 €, sähköpostilasku 0 €.

Tuotevirheet

Mikäli toimittamassamme tuotteessa on jokin virhe, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Mikäli virhe on toimittajan, lähtökohtaisesti toimitamme uuden tuotteen, tai mikäli se ei ole mahdollista, hyvitämme virheellisen tuotteen.

Tilauksen peruutus- ja vaihto-oikeus

Kuluttajasuojalain (KSL 6:15) mukainen peruutusoikeus ei koske irtotavarakuormien toimituksia(KSL 6:16). Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tilaamansa ja jo toimitetun tuotteen toiseen, on vaihto mahdollinen maksamalla uusi toimitusmaksu ja mahdollinen tuotteiden välinen hintaero.

HUOM! Lue myös lisätietoja tilauksen tekemisestä.