Kivituhka 0-6mm

97,00

Soveltuu pihateiden ja parkkialueiden pintakerrokseen sekä pihakivien asennukseen. Väri harmaa, mutta huomioi että mukana voi olla hieman punertavaa sävyä.

Toimitus siististi suursäkissä.
Yhden säkin paino noin 1000 kg.

Toimitusehdot:

Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Asiakkaan ei tarvitse olla paikalla toimitusaikana, mutta asiakkaan vastuulla on ilmoittaa oikea, tarkka osoite ja merkitä purkupaikka selkeästi huomioiden kuorma-auton paino ja esteetön pääsy pihaan. Säkit on mahdollista nostaa n. 9 metrin päähän kuorma-autosta. Yksi purkupaikka/tilaus.

Kuvaus

Kivituhka on loistava pohjamateriaali moneen eri pihaprojektiin

Kivituhka on monikäyttöinen maanrakennusmateriaali, joka sopii hyvin piharakennus- tai maanmuokkausprojektien pohjaksi. Meiltä saat tilattua kivituhkaa siististi 1000 litran suursäkeissä, joista riittää isompaakin projektia varten. Kivituhkan väri on harmaa, mutta mukana voi olla myös hieman punertavaa sävyä.
Toimitamme tilauksesi ripeästi juuri haluamaasi paikkaan muun muassa alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa. 

Tilaa kivituhkaa nopealla toimituksella tai ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Kivituhka on monipuolinen yleistuote 

Kivituhka on monipuolinen tuote, jota voidaan käyttää apuna useissa eri pihaprojekteissa. 

Kivituhka sopii hyvin esimerkiksi tasaiseksi alustaksi pihakivien asennukseen sekä pihatien tai parkkipaikan pohjaksi. Sen avulla voidaan luoda hyvä tasainen pinta, joka on tärkeä osa maanrakennustöitä ja auttaa kestävän lopputuloksen saavuttamisessa. Kivituhkan avulla pihaa on helppo muokata, nostaa ja säätää kaatoja oikeaan suuntaan. Kivituhkalla on hyvä vedenläpäisevyys ja sitä saa myös tiivistettyä todella tehokkaasti ja paljon paremmin kuin karkeampia materiaaleja kuten soraa. Kivituhkaa voi myös sekoittaa mullan sekaan tasaisen ja hyvän kasvupohjan luomiseksi esimerkiksi pihanurmikolle. 

Kivituhka sopii hyvin muun muassa:

  • Maisemointiin
  • Parkkipaikkojen, teiden sekä laattojen ja kiveyksien pohjaksi
  • Pihapolkujen pohjustukseen
  • Sekoitettavaksi mullan kanssa
  • Sekä suurin että pieniin rakennusprojekteihin

Kivituhkan ominaisuuksia:

  • Luo tasaisen pohjan 
  • Helposti muokattavissa
  • Tiivistyy todella hyvin
  • Tehokas vedenläpäisy
  • Kestää suurtakin painoa

Laske arvio kivituhkan tarvittavasta määrästä menekkilaskurimme avulla!

Kotimaista kivituhkaa kätevästi kotiovelle

Kivituhkamme on kotimainen lähituote. Se valmistetaan eurooppalaisten standardien mukaan ja tuotteena se on todella tasalaatuista.

Asiakkaamme ovat käyttäneet kivituhkaa todella monipuolisiin pihaprojekteihin, kuten asfaltin sekä laattojen alle ja moniin muihin projekteihin, joissa pohjan täytyy olla hyvin kantava, tukeva ja tasainen.

Kivituhkan toimitus sujuvasti suursäkeissä

Kivituhka on todella painavaa, joten isojen säkkien kantaminen oikeaan paikkaan pihamaalla voi olla yllättävänkin paljon voimia vaativa projekti. Me toimitamme sinulle kivituhkaa kätevästi ja siististi suursäkissä juuri haluamaasi paikkaan.

Koska kivituhka tiivistyy tehokkaasti, on sen menekki usein projekteissa suurta ja tuotetta kannattaa varata riittävästi pienempäänkin projektiin.

Asiakkaidemme kehumaa kuljetuspalvelua

Me toimitamme kivituhkan luoksesi joustavasti ja nopealla aikataululla muun muassa alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Toimituksen hoitavat omat ammattitaitoiset kuskimme ja asiakkaamme voivat olla luottavaisin mielin toimituksen onnistumisesta juuri sopimuksen mukaan. Toimituksen voimme tehdä myös ilman, että asiakas itse on paikalla, sillä voimme jättää tuotteen haluttuun paikkaan esimerkiksi asiakkaan lähettämän kuvan perusteella.

Joustava toimitusprosessimme on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja asiakkaamme ovatkin useaan otteeseen kehuneet kuljetuspalvelumme toimivan todella saumattomasti!

Tilaa kivituhkaa suursäkissä pihasi pohjustukseen!

Ota yhteyttä!

Lisätiedot

Paino 1000 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 100 × 100 cm (senttimetri)