Männynkuorikate

107,00

Männynkuorikate estää rikkakasvien kasvua ja kosteuden haihtumista istutusalueelta. Voidaan käyttää myös sellaisenaan maisemoinnissa.

Toimitus siististi suursäkissä.
Yhden säkin koko noin 1000 ltr.

Toimitusehdot:

Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Asiakkaan ei tarvitse olla paikalla toimitusaikana, mutta asiakkaan vastuulla on ilmoittaa oikea, tarkka osoite ja merkitä purkupaikka selkeästi huomioiden kuorma-auton paino ja esteetön pääsy pihaan. Säkit on mahdollista nostaa n. 9 metrin päähän kuorma-autosta. Yksi purkupaikka/tilaus.

Kuvaus

Männynkuorikate sopii sekä maisemointiin että luonnonmukaiseksi lannoitteeksi

Kuorikate juuriston suojaksi sekä puutarhan maisemointiin.

Kotimainen männynkuorikate on loistava tuote puutarhan maisemointiin ja suojaamaan kasvien juuristoa sekä kylmällä kelillä että auringon paahteessa. Kuorikate on murskattua männynkuorta ja se estää tehokkaasti rikkaruohojen kasvua ja hidastaa kosteuden haihtumista maaperästä.

Männynkuorike on rouheaa ja sisältää paljon sekä isompia että pienempiä palasia, joten se tamppaantuu ja tiivistyy tehokkaaksi suojaksi. Kuorikate myös tuoksuu ihanasti puulta ja kohottaa kauniilla ulkonäöllään koko puutarhan ilmettä.

Sen avulla voidaan esimerkiksi luoda pihalle viehättäviä polkuja tai siistiä kukkapenkkien ja muiden istutusten ilmettä sekä samalla tehdä niistä helppohoitoisempia. 

Tilaa suursäkki kuorikatetta puutarhaasi tai ota meihin yhteyttä!

Kotimainen ekotuote

Suursäkeissä asiakkaillemme toimitettava männynkuorike on kotimainen metsäteollisuuden sivutuotteena syntyvä ekotuote.

Männynkuorikate on oiva katemateriaali kaikkeen viherrakentamiseen ja se sisältää useita erikokoisia kuoren paloja, jotka tiivistyvät suojaamaan istutusten juuristoa. Kuorikate on hyvä suoja erityisesti monivuotisille kasveille ja niiden juuristoille. 

Männynkuorikate lannoittaa luonnonmukaisesti

Ominaisuuksiltaan kuorikate on hieman kosteaa ja siksi sillä on juuri sopivasti painoa eikä se lähde lentelemään tuulen mukaan. Kotimainen männynkuorikate myös täyttää Viherympäristöliiton suositukset puistokatteille.

Männynkuorike toimii maisemoinnin lisäksi myös lannoitteena maatuessaan hiljalleen osaksi kukkapenkin multaa vapauttaen samalla maaperään uusia ravintoaineita. Kuorikatetta ei tarvitse vaihtaa, vaan riittää, että kätevästi lisää uutta kuorikatetta vanhan päälle säännöllisin väliajoin, kuten esimerkiksi vähintään neljän vuoden välein tai aina tarvittaessa.

Kuorikatteen väri tummuu ajan kanssa, joten jos katepeitteen haluaa säilyttää tuoreen värisenä, kannattaa uutta kuorikatetta lisätä vanhan päälle useammin. 

Laske arvio kuorikatteen menekistä omaan projektiisi menekkilaskurimme avulla!

Kuorikatteen hyviä puolia:

  • Kaunis materiaali puutarhan maisemointiin
  • Hidastaa kosteuden haihtumista
  • Suojaa kasvien juuristoja
  • Pidentää kasvien kasteluväliä
  • Luonnonmukainen tuholaistorjuja
  • Ei sisällä lisättyjä torjunta-aineita
  • Toimii lannoitteena maatuessaan
  • On kotimainen ekotuote

Suursäkki on edullinen ja kätevä

Kuorikatetta on kannattavaa levittää kerralla noin 10 cm paksuinen kerros. Tämän vuoksi jo pienelläkin alueella kuorikatteen kokonaismenekki on aika suurta. Siksi kuorikatetta kannattaakin tilata kerralla riittävä määrä 1000 litran suursäkissä, jossa kuorikate tulee myös halvemmaksi kuin usean pienen säkin osto.

Suursäkki toimii hyvin myös ylimääräiseksi jääneen kuorikatteen säilyttämisessä. Suursäkin voi laittaa esimerkiksi kuormalavan päälle, jotta se on irrallaan maasta ja suojassa. Säkin saa helposti suljettua ja kuorikatetta voi käyttää myöhemmin. 

Multaakotiin.com toimittaa kuorikatteen nopeasti ja helposti 

Toimitamme männynkuorikatteen nopeasti ja siististi 1000 litran suursäkeissä suoraan asiakkaalle. Tarvittaessa suursäkki voidaan nostaa valmiiksi asiakkaan toivomaan paikkaan.
Palvelemme asiakkaitamme nopealla toimitusaikataululla ja iloisella sekä ammattitaitoisella asenteella.

Hoidamme kuorikatteen toimituksen ripeästi muun muassa alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa. Tilaa 1000 litran männynkuorikate suursäkki!
Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Lisätiedot

Paino 1000 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 100 × 100 cm (senttimetri)