Poistotuote, Noppakivi harmaa

250,00

KIERRÄTYSTUOTE

Noppakivet ovat käytöstä poistettuja, mutta edelleen erinomaisessa kunnossa uudelleen käytettäviksi. Pieni, rajallinen erä.

Noppakivi on lohkottu kotimainen graniittikivi, joka sopii muun muassa ajoväylille, reunuksiin ja parkkipaikoille. Kestävä graniitti sopii hyvin myös pihojen ja puutarhojen pinnoitukseen. Noppakivi voidaan asentaa hiekalle tai maakosteaan betoniin, jolloin se kestää raskaimmankin ajoneuvon kuormituksen.

Noppakivien koko on 10cm x 10cm x 10cm, huomioithan että graniittinoppakivi on valmistettu ns. lohkomalla, näin ollen tuotteen mitoissa ja muodossa saattaa olla pientä vaihtelua. Noppakivien väri on harmaa, säkissä saattaa kuitenkin olla mukana muutama värillinen noppakivi, koska kyse on kierrätystuotteesta.

Säkissä noppakiviä n. 3m2.

Toimitusehdot:

Toimitusaika 1-5 arkipäivää

Asiakkaan ei tarvitse olla paikalla toimitusaikana, mutta asiakkaan vastuulla on ilmoittaa oikea, tarkka osoite ja merkitä purkupaikka selkeästi huomioiden kuorma-auton paino ja esteetön pääsy pihaan. Säkit on mahdollista nostaa n. 9 metrin päähän kuorma-autosta. Yksi purkupaikka/tilaus.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): noppaharmaa Osasto: